Републиканската партия в САЩ официално определи Доналд Тръмп за свой кандидат

...
Републиканската партия в САЩ официално определи Доналд Тръмп за свой кандидат
Коментари Харесай

Президентът Тръмп бе номиниран официално за втори мандат

Републиканската партия в САЩ официално дефинира Доналд Тръмп за собствен претендент за президент на идните избори през ноември. Очакваното решение беше взето след гласоподаване на Националния конгрес на републиканците в Шарлът, Северна Каролина. Форумът утвърди и досегашния вицепрезидент Майк Пенс за претендент за втори мандат от името на републиканците.

Тръмп се надява четиридневното събитие да даде нов подтик на неговата акция. От седмици всички изследвания на публичното мнение демонстрират съществено закъснение на Тръмп от претендента на Демократическата партия Джо Байдън както в народен проект, по този начин и в доста от основните щати. 

На фона на пандемията от новия ковид, огромна част от програмата на конгреса на републиканците ще премине в онлайн формат, сходно на този на демократите предходната седмица. За разлика от Байдън, който не отиде на конференцията в Милуоки, щата Уисконсин, Тръмп пристигна в Шарлът. Президентът на Съединени американски щати няма да бъде приветстван от огромно голям брой, а ще получи публично номиинация в наличието на стеснен кръг делегати. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР